Bedford restauraties

Restauraties van Bedford-auto's

Bedford Garage is voortdurend op zoek naar alle typen Bedford, zowel loop- en sloopbusjes als campers. U kunt bij Bedford Garage in Smilde een volledig opgeknapte Bedford-auto kopen. Ook het laten restaureren van uw eigen Bedford behoort tot de mogelijkheden. Alle wagens kunnen bijvoorbeeld klaargemaakt worden als ijswagens, broodjesbus, koffieauto en reclameobjecten. Dankzij jarenlange ervaring is Rolf een betrouwbare partner voor uiteenlopende herstelwerkzaamheden aan Bedford-wagens. Bedford Garage kan ook een kale Bedford volledig naar uw persoonlijke wensen en voorkeuren opknappen. U bepaalt zelf het resultaat. Bij de restauratie blijft de authentieke uitstraling van de Bedford bewaard!

De Bedford Garage restaureert alle modellen: van ijscowagen tot ambulances!

Exterieur van uw Bedford-auto

Bij het restaureren van een Bedford wordt het carrosserie opgeknapt en worden beschadigingen en roestplekken hersteld. Tijdens het opknappen, worden ook de raamrubbers vervangen. Ook is het mogelijk om het schuifraam te vervangen door een verkoopluik. Afhankelijk van uw persoonlijke wensen en voorkeuren kan een Bedford-auto in maximaal drie kleuren worden gerold. Naast het rollen, is het ook mogelijk om de wagen te wrappen. De Bedford wordt dan compleet ingepakt met een hoogwaardige kwaliteit vinyl. Door het wrappen van uw Bedford verhoogt u de attentiewaarde van uw bedrijf of product dat u wilt promoten. Meer weten? Neem contact met ons op.

Uw Bedford-auto weer APK.

Alle Bedford-wagens die door Bedford Garage worden gerestaureerd, zijn volledig nagezien. Waar nodig, vervangen we onderdelen uit ons eigen magazijnvoorraad. Afgesleten of verouderde remmen/banden worden vervangen. Ook kunt u bij ons terecht voor laswerkzaamheden, inbouw van andere motoren en camper aanpassingen. Bij aankoop is uw Bedford altijd APK gekeurd.