Bedford reparaties

De enige Bedford-garage in Nederland

Bedford Garage in Smilde heeft jarenlange deskundigheidservaring opgebouwd met het restaureren en repareren van Bedford-auto’s. Ook voeren we opbouw herstelwerkzaamheden uit aan campers, bijvoorbeeld het plaatsen van polyesterdaken. U kunt bij Bedford Garage terecht voor reparaties van uw Bedford, verkoop van losse Bedford-onderdelen en de verkoop van opgeknapte Bedford-auto’s (campers, ijswagens, broodjesbus, enz,).

De Bedfordgarage repareert uw Bedford

Uw Bedford APK klaar

Bij Bedford Garage kunnen we uw Bedford APK klaar maken. We voeren de APK niet uit, maar zorgen ervoor dat uw Bedford volledig gecheckt en hersteld is. Hierbij houden we rekening met de wettelijke APK-keuringseisen. Bedford Garage beschikt over een grote magazijnvoorraad met nieuwe en gebruikte Bedford-onderdelen. Dus, indien nodig kunnen we Bedford-onderdelen vervangen zonder extra wachttijden.

Groot magazijnvoorraad voor Bedford auto's

Bedford Garage beschikt over een grote magazijnvoorraad met nieuwe en gebruikte Bedford-onderdelen. Hierdoor is het vrijwel altijd mogelijk om kapotte onderdelen direct te vervangen. We vullen de voorraad aan door enkele keren per jaar naar Engeland te gaan.  Ook is het mogelijk om bij Bedford Garage losse Bedford-onderdelen te kopen. Denk aan remdelen, wiellagers, plaatdelen, ophangingsgewrichten (fuseekogels) en plaatdelen.

Heeft u Bedford-onderdelen nodig? Kijk bij ‘verkoop’ of neem contact met ons op. Verzending van onderdelen is mogelijk op basis van vooruitbetaling.

Apparatuur voor Bedford auto's

Bedford Garage maakt gebruik van moderne en professionele apparatuur. De ruime werkplaats is voorzien van een vijf meter lange 4-koloms brug en een 2-kolomsbrug. Beide bruggen hebben een draagkracht van vijf ton. Hierdoor is het voor Bedford Garage mogelijk om ook grotere campers te repareren. Daarnaast hebben we een wielbalanceerapparaat, een bandendemontage apparaat en gedegen handgereedschap. Ook heeft Bedford Garage diverse testmogelijkheden.