New windscreens morrison ice cream van

New windscreens morrison ice cream van

New windscreens morrison ice cream van

Ben je op zoek naar een nieuwe voorruit voor jouw geliefde Bedford Morrison ijswagen? Zoek dan niet verder! Wij bieden nieuwe voorruiten van extra dik gelaagd glas aan, die jou de garantie geven van een sterke en veilige voorruit die bestand is tegen alle weersomstandigheden. Deze voorruiten zijn speciaal voor de Bedford Morrison ijswagen die gebruikt wordt om ijs te verkopen. Wij begrijpen hoe belangrijk het is dat jouw voertuig er representatief uitziet, daarom zijn deze voorruiten ook van hoge kwaliteit. Zo kun je met een gerust hart de weg op en jouw heerlijke ijsjes verkopen zonder zorgen. Bestel vandaag nog jouw nieuwe windscherm voor de Bedford Morrison ijswagen!

  • Status: Te koop
  • Prijs: €1300 (excl. btw)
  • Geschikt voor: Bedford CF, Bedford CF2
Neem contact op: 06 44 33 45 86

Meer voor liefhebbers van Bedford

Over de Bedford CF, Bedford CF2

De Bedford CF is een bestelwagen die werd geproduceerd door het Britse bedrijf Vauxhall Motors onder het merk Bedford tussen 1969 en 1986. De Bedford CF was een opvolger van de populaire Bedford CA en was een veelgebruikte bestelwagen voor zowel bedrijven als overheden. Het model was beschikbaar met verschillende carrosserievarianten, waaronder een enkel en dubbel cabine en was beschikbaar met een verscheidenheid aan motoren. De Bedford CF werd gekenmerkt door zijn robuuste en betrouwbare prestaties, en werd beschouwd als een van de meest populaire bestelwagens van zijn tijd. Vandaag de dag zijn er nog steeds veel Bedford CF voertuigen op de weg, en ze worden beschouwd als een klassiek voertuig door verzamelaars en liefhebbers van klassieke auto’s.

De Bedford CF2 was een versie van de Bedford CF bestelwagen die werd geproduceerd door het Britse bedrijf Vauxhall Motors. Het was een verbetering van het oorspronkelijke model en was uitgerust met nieuwe technologie├źn en verbeteringen in vergelijking met de vorige versies. De CF2 werd gekenmerkt door zijn verhoogde rijcomfort, verbeterde prestaties en effici├źntie, en was beschikbaar met een verscheidenheid aan carrosserievarianten en motoren. De Bedford CF2 was een populaire keuze voor zowel bedrijven als overheden en werd veelvuldig gebruikt voor het vervoeren van goederen. Helaas is het merk Bedford niet langer in productie en is het model CF2 niet meer beschikbaar op de nieuwe auto-markt.