Bedford CF tubeless originele velgen

Bedford CF tubeless originele velgen

Bedford CF tubeless originele velgen

Deze Bedford CF originele tubeless velgen zijn perfect voor jouw voertuig! Met een afmeting van 14 inch x 5,5 j, zijn ze ontworpen met een randje waar de band achter blijft zitten, wat zorgt voor extra veiligheid. De velgen zijn gestraald en gespoten, wat betekent dat ze er als nieuw uitzien en klaar zijn voor gebruik. De prijs is voor een set van vier velgen, waardoor je veel waar voor je geld krijgt. Zorg dat je voertuig er op zijn best uitziet, en bestel vandaag nog deze geweldige Bedford CF originele tubeless velgen!

  • Status: Te koop
  • Prijs: €300 per set
  • Geschikt voor: Bedford CF, Bedford CF2
Neem contact op: 06 44 33 45 86

Meer voor liefhebbers van Bedford

Over de Bedford CF, Bedford CF2

De Bedford CF is een bestelwagen die werd geproduceerd door het Britse bedrijf Vauxhall Motors onder het merk Bedford tussen 1969 en 1986. De Bedford CF was een opvolger van de populaire Bedford CA en was een veelgebruikte bestelwagen voor zowel bedrijven als overheden. Het model was beschikbaar met verschillende carrosserievarianten, waaronder een enkel en dubbel cabine en was beschikbaar met een verscheidenheid aan motoren. De Bedford CF werd gekenmerkt door zijn robuuste en betrouwbare prestaties, en werd beschouwd als een van de meest populaire bestelwagens van zijn tijd. Vandaag de dag zijn er nog steeds veel Bedford CF voertuigen op de weg, en ze worden beschouwd als een klassiek voertuig door verzamelaars en liefhebbers van klassieke auto’s.

De Bedford CF2 was een versie van de Bedford CF bestelwagen die werd geproduceerd door het Britse bedrijf Vauxhall Motors. Het was een verbetering van het oorspronkelijke model en was uitgerust met nieuwe technologie├źn en verbeteringen in vergelijking met de vorige versies. De CF2 werd gekenmerkt door zijn verhoogde rijcomfort, verbeterde prestaties en effici├źntie, en was beschikbaar met een verscheidenheid aan carrosserievarianten en motoren. De Bedford CF2 was een populaire keuze voor zowel bedrijven als overheden en werd veelvuldig gebruikt voor het vervoeren van goederen. Helaas is het merk Bedford niet langer in productie en is het model CF2 niet meer beschikbaar op de nieuwe auto-markt.