Bedford CF geluids isolatie motorkap diesel

Bedford CF geluids isolatie motorkap diesel

Bedford CF geluids isolatie motorkap diesel

De zware glasvezel/bitumen/aluminum motorkap isolatie is perfect voor dieselauto’s omdat het zorgt voor een aanzienlijke vermindering van het geluid en trillingen. De set bestaat uit drie stukken voor de binnenzijde van de motorkap en één stuk voor het schutbord aan de motorzijde. Voor benzineauto’s hebben we een ander type isolatie, namelijk een dicht-cellig, zelfklevend schuim dat niet ontvlambaar is. Deze isolatie zorgt ook voor een effectieve geluids- en trillingsdemping. Met deze isolatiesets kun je jouw rijervaring verbeteren door te genieten van minder geluid en trillingen!

  • Status: Op voorraad
  • Prijs: €100 per set
  • Geschikt voor: Bedford CF, Bedford CF2
Neem contact op: 06 44 33 45 86

Meer voor liefhebbers van Bedford

Over de Bedford CF, Bedford CF2

De Bedford CF is een bestelwagen die werd geproduceerd door het Britse bedrijf Vauxhall Motors onder het merk Bedford tussen 1969 en 1986. De Bedford CF was een opvolger van de populaire Bedford CA en was een veelgebruikte bestelwagen voor zowel bedrijven als overheden. Het model was beschikbaar met verschillende carrosserievarianten, waaronder een enkel en dubbel cabine en was beschikbaar met een verscheidenheid aan motoren. De Bedford CF werd gekenmerkt door zijn robuuste en betrouwbare prestaties, en werd beschouwd als een van de meest populaire bestelwagens van zijn tijd. Vandaag de dag zijn er nog steeds veel Bedford CF voertuigen op de weg, en ze worden beschouwd als een klassiek voertuig door verzamelaars en liefhebbers van klassieke auto’s.

De Bedford CF2 was een versie van de Bedford CF bestelwagen die werd geproduceerd door het Britse bedrijf Vauxhall Motors. Het was een verbetering van het oorspronkelijke model en was uitgerust met nieuwe technologieën en verbeteringen in vergelijking met de vorige versies. De CF2 werd gekenmerkt door zijn verhoogde rijcomfort, verbeterde prestaties en efficiëntie, en was beschikbaar met een verscheidenheid aan carrosserievarianten en motoren. De Bedford CF2 was een populaire keuze voor zowel bedrijven als overheden en werd veelvuldig gebruikt voor het vervoeren van goederen. Helaas is het merk Bedford niet langer in productie en is het model CF2 niet meer beschikbaar op de nieuwe auto-markt.