Door seal (deur rubber) geschikt voor Bedford CF

Door seal (deur rubber) geschikt voor Bedford CF

Door seal (deur rubber) geschikt voor Bedford CF

Voor Bedford CF modellen hebben we een nieuwe D-vormige EPDM-deurrubber beschikbaar. Dit rubber is speciaal bedoeld voor de voordeur en heeft een lengte van 5 meter nodig. Het zit met zelfklevend materiaal vast en dat betekent dat je het eenvoudig en snel kunt installeren. Dankzij de holle ruimte in het rubber zorgt het ervoor dat de deur goed afsluit. Dit zorgt ervoor dat je geen last hebt van tocht of andere weersinvloeden. Met deze deurrubber kies je voor een duurzame en hoogwaardige oplossing voor jouw Bedford CF.

  • Status: Op voorraad
  • Prijs: €10 per meter
  • Geschikt voor: Bedford CA, Bedford CF, Bedford CF2
Neem contact op: 06 44 33 45 86

Meer voor liefhebbers van Bedford

Over de Bedford CA, Bedford CF, Bedford CF2

De Bedford CA is een compacte bestelwagen die werd geproduceerd door het Britse bedrijf Vauxhall Motors onder het merk Bedford tussen 1952 en 1969. De Bedford CA was een populaire bestelwagen in het Verenigd Koninkrijk en werd veelvuldig gebruikt door bedrijven en overheden voor het vervoeren van goederen. Het model werd gekenmerkt door zijn robuuste en betrouwbare prestaties, en werd beschouwd als een van de meest populaire bestelwagens van zijn tijd. Vandaag de dag zijn er nog steeds veel Bedford CA voertuigen op de weg, en ze worden beschouwd als een klassiek voertuig door verzamelaars en liefhebbers van klassieke auto’s.

De Bedford CF is een bestelwagen die werd geproduceerd door het Britse bedrijf Vauxhall Motors onder het merk Bedford tussen 1969 en 1986. De Bedford CF was een opvolger van de populaire Bedford CA en was een veelgebruikte bestelwagen voor zowel bedrijven als overheden. Het model was beschikbaar met verschillende carrosserievarianten, waaronder een enkel en dubbel cabine en was beschikbaar met een verscheidenheid aan motoren. De Bedford CF werd gekenmerkt door zijn robuuste en betrouwbare prestaties, en werd beschouwd als een van de meest populaire bestelwagens van zijn tijd. Vandaag de dag zijn er nog steeds veel Bedford CF voertuigen op de weg, en ze worden beschouwd als een klassiek voertuig door verzamelaars en liefhebbers van klassieke auto’s.

De Bedford CF2 was een versie van de Bedford CF bestelwagen die werd geproduceerd door het Britse bedrijf Vauxhall Motors. Het was een verbetering van het oorspronkelijke model en was uitgerust met nieuwe technologie├źn en verbeteringen in vergelijking met de vorige versies. De CF2 werd gekenmerkt door zijn verhoogde rijcomfort, verbeterde prestaties en effici├źntie, en was beschikbaar met een verscheidenheid aan carrosserievarianten en motoren. De Bedford CF2 was een populaire keuze voor zowel bedrijven als overheden en werd veelvuldig gebruikt voor het vervoeren van goederen. Helaas is het merk Bedford niet langer in productie en is het model CF2 niet meer beschikbaar op de nieuwe auto-markt.