Sale

Sale

Bedford Camperspullen

Bedford Onderdelen

Bedford Garage in Smilde is the one and only Bedford garage in the Netherlands. We are very proud of our large warehouse containing both new and used Bedford parts.

Did you need specific Bedford parts which you couldn't find in our catalogue? Please contact us for more information. Call us: +31 6 44 33 45 86

Liefhebber van Bedford-auto's

Het behoud van Bedford-auto's en de geschiedenis is belangrijk voor degenen die geïnteresseerd zijn in de auto-industrie en de ontwikkeling van bedrijfsvoertuigen. Daarom mag je er bij de Bedford-garage van uitgaan dat je advies krijgt over het onderdeel dat je hier gevonden hebt.

Behoud van het merk Bedford

Voor het behoud van Bedford-auto's restaureer ik jouw Bedford graag. Het liefst natuurlijk met de originele onderdelen van Bedford. Gelukkig is hier een groot magazijn met veel originele onderdelen. Bedford-auto's die we hier zelf inkopen knappen we op of worden zelfs helemaal gerestaureerd.

Bedford-auto's: van vrachtwagens tot kampeerauto's en verzamelingen

De worden Bedford-auto's nog voor gebruikt:

  • Vrachtwagens en bestelwagens: Bedford-auto's waren oorspronkelijk bedrijfsvoertuigen en werden veel gebruikt als vrachtwagens, bestelwagens en bussen. Veel van deze auto's worden nog steeds gebruikt voor goederenvervoer en als onderdeel van commerciële wagenparken.
  • Kampeerauto's: Vanwege hun ruime interieurs en robuuste ontwerp, zijn Bedford-auto's populair geworden als basis voor zelfgebouwde kampeerauto's. Veel eigenaren hebben oude Bedford-auto's omgebouwd tot comfortabele en functionele kampeerauto's die ideaal zijn voor lange reizen en avontuurlijke uitstapjes.
  • Autoverzamelingen: Bedford-auto's hebben een belangrijke plaats in de geschiedenis van de auto-industrie, en veel liefhebbers en verzamelaars zijn nog steeds geïnteresseerd in het behoud van deze voertuigen. Er zijn tal van autoverzamelingen en musea die Bedford-auto's tentoonstellen en er zijn ook speciale clubs en verenigingen waar eigenaren van Bedford-auto's informatie kunnen delen, ervaringen kunnen uitwisselen en evenementen kunnen organiseren.