Verkoop van Bedfordauto's

De Bedford Garage

Bedford Garage in Smilde is eigendom van Rolf Stellingwerf. Na het afronden van zijn opleiding autotechniek en werktuigbouwkunde startte Rolf in de jaren negentig met het repareren en restaureren van Bedford-bussen. Zijn eerste kennismaking met een Bedford was bij het zien van de populaire televisieserie The A-team. Zijn passie voor Bedford groeide snel en Rolf sloot zich aan bij de Nederlandse Bedford Belangen Club.

De enige echte Bedford-garage

Aanvankelijk startte Rolf met zijn Bedford-garage op het erf van zijn ouderlijke boerderij. Verdere professionalisering en uitbreiding van opdrachten betekende dat hij op zoek moest naar een grotere locatie. In april 2009 vestigde Rolf zich op het industrieterrein in Smilde. Dankzij de bouw van een grote hal beschikt hij nu over een ruime werkplaats voorzien van moderne apparatuur, en een uitgebreid magazijn met nieuwe en gebruikte Bedford-onderdelen. De overstap naar het industrieterrein in Smilde resulteerde in een toenemende verkoop van Bedford-auto’s en -onderdelen. Bedford Garage is de enige echte Bedford-garage in Nederland. Ook in het buitenland (Engeland, Duitsland, België en Frankrijk) staat Bedford Garage bekend als een betrouwbare en professionele Bedford-garage.

Eigen transport

Bedford Garage beschikt over een Ford Ranger met fifthwheeltrailer, geschikt voor nationaal en internationaal transport. De 8.5 m fifthwheeltrailer kan tot 3500 kilo vervoeren. Heeft u een Bedford die u wilt verkopen, repareren of restaureren? We kunnen uw Bedford ophalen en terugbrengen. Bedford Garage draagt zorg voor een veilig en betrouwbaar vervoer van uw Bedford, camper of oldtimer.