Bedford CF voorruitrubber (front windscreen seal)

Bedford CF voorruitrubber (front windscreen seal)

Bedford CF voorruitrubber (front windscreen seal)

De nieuwe verbeterde voorruit rubbers van Bedford CF zijn nu beschikbaar gemaakt van PDGM rubber. Deze verbeterde rubbers zijn speciaal ontworpen om aan de moeilijke eisen te voldoen die CF-modellen vereisen en zijn gemaakt om betere bescherming te bieden tegen weersinvloeden en corrosie. Deze verbeteringen zijn ontworpen om de levensduur van de voorruit aanzienlijk te verlengen en te verminderen dat vuil en stof erin komt. Verbeterde rubbers zijn en uitstekend product en u zult blij zijn met de verbeterde resultaten op uw Bedford CF model.

  • Status: Op voorraad
  • Prijs: €100 (incl. btw)
  • Geschikt voor: Bedford CF, Bedford CF2
Neem contact op: 06 44 33 45 86

Meer voor liefhebbers van Bedford

Over de Bedford CF, Bedford CF2

De Bedford CF is een bestelwagen die werd geproduceerd door het Britse bedrijf Vauxhall Motors onder het merk Bedford tussen 1969 en 1986. De Bedford CF was een opvolger van de populaire Bedford CA en was een veelgebruikte bestelwagen voor zowel bedrijven als overheden. Het model was beschikbaar met verschillende carrosserievarianten, waaronder een enkel en dubbel cabine en was beschikbaar met een verscheidenheid aan motoren. De Bedford CF werd gekenmerkt door zijn robuuste en betrouwbare prestaties, en werd beschouwd als een van de meest populaire bestelwagens van zijn tijd. Vandaag de dag zijn er nog steeds veel Bedford CF voertuigen op de weg, en ze worden beschouwd als een klassiek voertuig door verzamelaars en liefhebbers van klassieke auto’s.

De Bedford CF2 was een versie van de Bedford CF bestelwagen die werd geproduceerd door het Britse bedrijf Vauxhall Motors. Het was een verbetering van het oorspronkelijke model en was uitgerust met nieuwe technologie├źn en verbeteringen in vergelijking met de vorige versies. De CF2 werd gekenmerkt door zijn verhoogde rijcomfort, verbeterde prestaties en effici├źntie, en was beschikbaar met een verscheidenheid aan carrosserievarianten en motoren. De Bedford CF2 was een populaire keuze voor zowel bedrijven als overheden en werd veelvuldig gebruikt voor het vervoeren van goederen. Helaas is het merk Bedford niet langer in productie en is het model CF2 niet meer beschikbaar op de nieuwe auto-markt.