Bedford cf 250 bus rood nieuw model

Bedford cf 250 bus rood nieuw model

Bedford cf 250 bus rood nieuw model

De Bedford CF2 bus is een goede basis voor wie nog aan zijn project wilt werken. De prijs begint vanaf een zeker bedrag, gezien het nog niet helemaal af is. Het voertuig is uitgerust met een Opel 2,0 benzine motor die op LPG rijdt en schijfremmen voor heeft. Momenteel loopt de motor echter niet. Er is weinig roest aanwezig, maar er zijn wel een paar lasplekjes nodig. De bus heeft een automatische versnellingsbak en kan worden thuisbezorgd voor de prijs die wordt genoemd. Voor wie graag aan de slag gaat en klaar is om een beetje werk te verrichten om zijn droomvoertuig te realiseren, is dit een goede optie!

  • Status: Te koop
  • Prijs: €2000 vanaf prijs (incl. btw)
  • Bouwjaar: 1985
  • Brandstof: LPG
  • Model: Bedford CF 250
  • Aantal deuren: 4
  • Uitvoering: Bus
  • Zit- / slaapplaatsen: 3
Neem contact op: 06 44 33 45 86

Meer voor liefhebbers van Bedford

Over de Bedford CF

De Bedford HA was een bestelwagen die werd geproduceerd door het Britse bedrijf Vauxhall Motors onder het merk Bedford. Het was een populair model en werd veelvuldig gebruikt door bedrijven en overheden voor het vervoeren van goederen. De Bedford HA was beschikbaar met verschillende carrosserievarianten, waaronder een enkel en dubbel cabine en was beschikbaar met een verscheidenheid aan motoren. Het model werd gekenmerkt door zijn robuuste en betrouwbare prestaties en was een populaire keuze voor zowel korte als lange afstandsvervoer. Helaas is het merk Bedford niet langer in productie en is het model HA niet meer beschikbaar op de nieuwe auto-markt.

De Bedford CF is een bestelwagen die werd geproduceerd door het Britse bedrijf Vauxhall Motors onder het merk Bedford tussen 1969 en 1986. De Bedford CF was een opvolger van de populaire Bedford CA en was een veelgebruikte bestelwagen voor zowel bedrijven als overheden. Het model was beschikbaar met verschillende carrosserievarianten, waaronder een enkel en dubbel cabine en was beschikbaar met een verscheidenheid aan motoren. De Bedford CF werd gekenmerkt door zijn robuuste en betrouwbare prestaties, en werd beschouwd als een van de meest populaire bestelwagens van zijn tijd. Vandaag de dag zijn er nog steeds veel Bedford CF voertuigen op de weg, en ze worden beschouwd als een klassiek voertuig door verzamelaars en liefhebbers van klassieke auto’s.